Home > Stadswinkel > Beroepen van het patrimonium > Beroepen van het patrimonium
Register van de beroepen van het patrimonium PDF Afdrukken

Kent u een een schrijnwerker die herstellingen van ramen of oude deuren uitvoert? Een siersmid die een gietijzeren balkon herstelt? Een firma die gespecialiseerd is in de reparatie van granitobekledingen? Een stukadoor die een oud plafond met lijstwerk op identieke wijze kan herstellen? Een dakwerker die een met zink versierd dakvenster herstelt? Een conservator-restaurateur gespecialiseerrd in sgraffiti?

Het Register van de beroepen brengt ondernemingen samen die actief zijn op het gebied van het onderhoud, de herstelling, de vervanging op identieke wijze en de conservatie-restauratie van elementen van het architecturaal patrimonium. Het geeft u nauwkeurige informatie over hun deskundigheid en hun activiteiten. Referentiewerven die in Brussel werden uitgevoerd, vervolledigen de informatie.  

Deze databank, uitgegeven door de Stadswinkel met de steun van de Dienst Monumenten en Landschappen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, is het resultaat van het verzamelen van informatie, dat in 1998 van start ging. Sinds mei 2003 is het register online toegankelijk, en eind 2010 werd het volledig vernieuwd. 

Raadpleeg het register van de beroepen online: www.patrimoine-metiers.be

 

 Met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Leefmilieu Brussel

© Homegrade asbl vzw


Powered by Curbain.be